Nikad viđena fotka najopasnijeg krimosa i vrele crnke: Sve ludele za njim, a niko ne zna da je samo hteo... (FOTO)
Đorđe Božović Giška, Foto: Legende devedestih

isplivala fotografija

Nikad viđena fotka najopasnijeg krimosa i vrele crnke: Sve ludele za njim, a niko ne zna da je samo hteo... (FOTO)

Dok Giška nazdravlja u restoranu sa nepoznatom osobom čiju ruku vidimo na slici, između njih sedi lepa mlada dama smeđe kose

Objavljeno: 11:58h

Žestoki momci beogradskog asfalta, koji su obeležili devedesete godine u Srbiji i danas su neiscrpna tema gradskih urbanih legendi, ali i društvenih mreža.

Tako se na stranici "Legende devedesetih" pojavljivale fotografije ovih likova, i to u najopuštenijim, životnim situacijama.

Tako je osvanula slika čuvenog Giške iz mlađihh dana dok je u društvu mlade dame.

Dok Giška nazdravlja u restoranu sa nepoznatom osobom čiju ruku vidimo na slici, između njih sedi lepa mlada dama smeđe kose čije vitke noge su u prvom planu.

Inače, za života, a i posle, Đorđe Božović Giška je širom Balkana dostigao status legende, jer je bio poštovan i jer su ga se plašili sa svih strana.

O njegovom životu ispredane su mnogobrojne priče, a neke od njih postale su pravi mitovi. Božović je rođen 16. septembra 1955. godine u Peći. Bio je prvenac Gavra i Milene Božović.

Gradom kruži legenda da Božovića u borbama niko nije mogao da pobedi. Vrlo mlad došao je u sukob sa zakonom, a u jednoj uličnoj tuči izboden je nožem. To ranjavanje preživeo je zahvaljujući svojoj snažnoj konstituciji i zbog toga je i dobio nadimak Giška.

Kada je njegov ljubavni život u pitanju, svima je poznata njegova veza sa misicom Jelicom Matić Sindi. Giška je bio ludo zaljubljen u nju, a priča ovog para počela je 90-ih godina prošlog veka i to na nesvakidašnji način.

– Bio je vanserijski šarmantan. Kupio me sa pet rečenica… Malo je trebalo, pa da pristanem da me odveze kući. Izašli smo ispred kluba. Prilazi fići, džentlmenski otvara vrata. Ja prilazim i on se smeje: “Ma ložim te. Samo da vidim kako reaguješ na fiću”.

– Možda je bio kriminalac, a ja prototip sponzoruše, ali mi smo to radili zaista sa mnogo stila. Loše kopije su iskrivile sliku onoga što smo bili mi – ispričala je pre nekoliko godina Giškina najveća ljubav.

Kako je Sindi istakla u jednom intervju, bila je veliki patriota i poliglota, a jedino što je o njoj ostalo iz perioda devedesetih je jedan “trećerazredni” film u kojem je glumila glavnu žensku ulogu.

Išla je kroz prašumu, golišava se borila, ali su je na kraju ubili i pojeli.

Sindi je menjala boju kose, ali se većina muškaraca slaže da je izgledala zanosno i kao plavuša i kao brineta.

Bonus video:

00:26

Kristijan Golubović se baca u more

(Espreso / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.